Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ A ČALOUNĚNÍ

Čistíme koberce tak, aby jejich vlákno bylo opět čisté, hloubkově, aby se špína nevracela zpět.

ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ A ČALOUNĚNÍ

Čistíme koberce tak, aby jejich vlákno bylo opět čisté, hloubkově, aby se špína nevracela v krátkém časovém horizontu zpět, a dbáme na to, abychom Váš koberec čistili šetrně bez narušení barev a vlákna.
Používáme čisticí prostředky PROCHEM s různým zaměřením dle typu koberce a stupnicí pH.

Vždy si nejdříve zjistíme, jaký typ koberce zákazník požaduje vyčistit, hodnotu jeho pH, provedeme předstřik silně znečištěných míst a následně tím nejkvalitnějším přípravkem vyčistíme celý koberec.
Před zahájením čištění si vždy sami vyčistíme koberec suchou cestou pomocí vysavačů s klepací hlavicí a provedeme test, zda se nenachází v koberci nějaký prach.
Naše společnost získala certifikát v oblasti profesionálního čištění koberců od společnosti HP-Trading Dobříš, od které odebíráme i veškeré čisticí prostředky pro profesionální čištění koberců.
Pracujeme rychle, ale hlavně kvalitně a efektivně, takže Váš koberec je i v brzké době opět čistý a suchý.

Realizace zakázek je vždy na objednání a po dohodě dle Vámi požadovaného termínu. Čištění koberců, sedaček, čalounění provádíme technologií Santoemma mokrou cestou s odsáváním, která splňuje ty nejpřísnější kritéria pro profesionální čištění koberců v domácnostech, firmách, školkách atd.
 
Jaké způsoby čištění nabízíme?
Koberce čistíme mokrou cestou s odsáváním. Využíváme technologii Santoemma a čistící prostředky na koberce a čalounění PROCHEM. Odstraňujeme nečistoty, nejrůznější skvrny, zápach, alergeny, roztoče i chlupy vašich zvířecích miláčků. Čištění koberců provádíme přímo u vás. Současně nabízíme i možnost čištění čalouněného nábytku. I čalounění vašich sedacích souprav či židlí může zazářit obnovenou krásou. Za svou práci ručíme, můžete se spolehnout, že vaše koberce i čalouněný nábytek při čištění nijak neutrpí.

Navraťte Vašemu koberci čistotu, zářivost a měkkost
Pokud budete mít zájem o čištění koberců, neváhejte a kontaktujte nás. Dozvíte se přibližnou cenu a domluvíte si termín, který vám bude nejlépe vyhovovat. Vašim požadavkům se budeme snažit v nejvyšší možné míře přizpůsobit. Našim cílem je oboustranná spokojenost.

 

Máte zájem o úklidové služby? Kontaktujte nás.

Jiří Čermák
jiri.cermak@cereas.cz
+420-737 241 897

CENA DOPRAVY
Zeleně vyznačené pole je okruh ceny za dopravu 150,- bez DPH, červeně vyznačené pole je okruh dopravy 300,- bez DPH a zbývající cestu nad rámec vymezených okruhů paušální  částkou si účtujeme dopravu po dohodě od 5,- á km bez DPH.

ZASLAT POPTÁVKU
CEREAS,  s.r.o.

NABÍZÍME ÚKLIDOVÉ SLUŽBY
- Úklid domácností, firem
- Úklid panelových domů
- Úklid skladů a jiných komerčních prostor
- Čištění interérů vozů, osobních, nákladních
- Čištění koberců, čalounění, oken, výloh
- Jednorázový i pravidelný úklid

Kontaktní informace

CEREAS, s.r.o., Radlická 2343/48

Praha 5 – Smíchov, 150 00

jiri.cermak@cereas.cz

+420-737 241 897

Novinky na e-mail

zadejte svůj e-mail a my Vám občas pošleme upozornění na novinky v nabídce